Voorwaarden Curaçao

Adressen:

Ophalen en wegbrengen Hato Airport
F.D. Rooseveltweg 526
Willemstad, Curacao

Openingsuren:

Ophalen en Inleveren                   
7.00 uur – 22.00 uur

Als u aankomt

Lees deze voorwaarden voordat u boekt. 

Reserveringen gelden tot 2 uur na de afgesproken tijd. Klanten dienen vertragingen door te geven op nummer +5999-5136678 zodat we de reservering kunnen aanpassen. Veranderingen in de reservering kunnen wijzigingen in de prijs veroorzaken.

Leeftijdsbeperkingen

De huurder dient minimaal 21 jaar te zijn

Rijbewijs

Het rijbewijs van de huurder dient geldig te zijn op het moment van de huurperiode. Renter must present a valid driver’s license at the time of rental. U wordt verzocht deze bij het aangaan van de overeenkomst te laten zien.

Betalingsmethoden

Betalingen kunnen cash en via credit geschieden. We accepteren Visa, Mastercard en American Express. Betalingen geschieden vooruit, uiterlijk op het moment van in ontvangst nemen van de auto. Er geldt een borg van US$ 400. Deze borg kan alleen via een credit card die op naam van de huurder staat geschieden.

Huurbedragen kunnen ook via bankoverschrijvingen gebeuren. De overbooking moet ontvangen zijn bij verhuurder voordat de huur ingaat.

Kosten voor aftanken

De auto moet met dezelfde hoeveelheid brandstof als bij het afgeven, worden ingeleverd teneinde een aftankbedrag van US$ 5 per liter te voorkomen.

Eerder inleveren

Het eerder inleveren van auto’s die online zijn geboekt wordt niet vergoed ongeacht of de oorzaak nu een ongeluk, een verandering in de verblijftijd, ziektes van dieren of wijzigingen in zakelijkeschema’s is.

Aansprakelijkheidsverzekering

Alle auto’s zijn verzekerd tegen minimale eisen zoals deze op Curacao gelden. De verantwoordelijkhied van de huurder is gelijk aan het schadebedrag of auto in het geval de auto total loss wordt verklaard.

Collision Damage Waiver

CDW and TP (Theft) Verzekeringen. Met deze verzekeringen is het eigen risico maximaal US$ 400 in het geval van schade aan de auto en US$ 400 in het geval van diefstal. TP dekt alleen de diefstal van de auto en de onderdelen. Dekking van credit cards zijn indirect en nemen deze verplichting niet weg.

Kilometervrij

Onbegrensde kilometers zonder extra kosten.

(Keuze) mogelijkheden
  • Extra chauffeur: US$ 8.00 per dag/US$ 49 per week
  • CDW: US$ 9 to US$ 14 per dag
  • Kinderstoel: US$ 5 per dag
Overige Kosten informatie

Auto’s worden per dag verhuurd (24 uur). In het geval een auto later dan het afgesproken tijdstip wordt ingeleverd dan wordt een uurprijs in rekening gebracht.Dit tarief wordt u vooraf bekend gemaakt. Indien u zonder toestemming de auto later inlevert, dan geldt een dagprijs plus US$ 15/dag.

Roken

Alle auto’s zijn rookvrij. Indien een huurder toch rookt in de auto geldt een boete van US$ 250 fee.

Emergency informatie

In het geval van diefstal of joyriding bel 911 (politie) en ons kantoor +5999-5136678. In het geval van een ongeluk of aanrijding bel Curacao Road Services (CRS) op nummer 199. En daarna ons kantoor . CRS zorgt voor alle verzekeringsaangelegenheden. CRS documenten zijn nodig om de schade bij de verzekering te verhalen. Zonder deze documenten geldt er geen CDW dekking en is de huurder aansprakelijk. De documenten moeten ondertekend zijn en aan ons kantoor te worden afgegeven binnen 24 uur.

Overige informatie

Credit card informatie is verplicht om een reservering te bevestigen. Hoewel de credit card niet belast zal worden, kan een bedrag in rekening gebracht worden in het geval van een late annulering of een no-show.

Het is verplicht vluchtgegevens door te geven.

Ross Rental Cars

Maandag - Vrijdag 8.00 am tot 4.30 pm & Zaterdag 8.00 am tot 1.00 pm.

 info@rossrentalcars.com

Kwattaweg 264 / Paramaribo - Suriname
 M: (597) 8649504 Whatsapp/ 8568668 Whatsapp                      O: (597) 465900     

F.D.Rooseveltweg 526 / Willemstad - Curacao
M: (5999) 5136678 Whatsapp                                           O: (5999) 7886678 

 

       

facebook  linkedin