Voorwaarden Suriname

Als u aankomt

Lees deze voorwaarden voordat u boekt. We bezorgen het voertuig op de luchthaven. U vindt ons in unit 37. De auto wordt afgegeven op de parkeerplaats van de luchthaven of op ons kantoor.

 

Reserveringen gelden tot 2 uur na de afgesproken tijd. Klanten dienen vertragingen door te geven op nummer +597 8568668 zodat we de reservering kunnen aanpassen. Veranderingen in de reservering kunnen wijzigingen in de prijs veroorzaken.

Rijbewijs

Het rijbewijs van de huurder dient geldig te zijn op het moment van de huurperiode. U wordt verzocht deze bij het aangaan van de overeenkomst te laten zien en ook een kopie/scan af te geven.

Leeftijdsbeperkingen

De huurder dient minimaal 25 jaar te zijn.

Betalingsmethoden

Betalingen kunnen cash en via credit geschieden. We accepteren Visa, Mastercard of cash. Betalingen geschieden vooruit, uiterlijk op het moment van in ontvangst nemen van de auto. Er geldt een borg van US$ 400. Deze borg kan alleen via een credit card die op naam van de huurder staat geschieden.

 

Huurbedragen kunnen ook via bankoverschrijvingen gebeuren. De overbooking moet ontvangen zijn bij verhuurder voordat de huur ingaat

Kosten voor aftanken

De auto moet met dezelfde hoeveelheid brandstof als bij het afgeven, worden ingeleverd teneinde een aftankbedrag van US$ 5 per liter te voorkomen.

Eerder inleveren

Het eerder inleveren van auto’s die online zijn geboekt wordt niet vergoed ongeacht of de oorzaak nu een ongeluk, een verandering in de verblijftijd, ziektes van dieren of wijzigingen in zakelijkeschema’s is. 

Aansprakelijkheidsverzekering

Alle auto’s zijn verzekerd tegen minimale eisen zoals deze in Suriname gelden. De verantwoordelijkhied van de huurder is gelijk aan het schadebedrag of auto in het geval de auto total loss wordt verklaard.

Verzekeringen

WA en Casco Verzekeringen. Met deze verzekeringen is het eigen risico maximaal US$ 400 in het geval van schade aan de auto en US$ 400 in het geval van diefstal. Dekking van credit cards zijn indirect en nemen deze verplichting niet weg. 

Kilometervrij

Bij huur langer dan een week geldt onbegrensde kilometers zonder extra kosten.

 

Indien het gaat om huur minder dan een week zijn de aantal kilometers beperkt.

(Keuze) mogelijkheden

* Extra chauffeur: US$ 5.00 per dag/US$ 35 per week

* GPS : US$ 5 per dag

* Kinderstoel: US$ 5 per dag

Overige Kosten informatie

Auto’s worden per week verhuurd (7x 24 uur). In het geval een auto later dan het afgesproken tijdstip wordt ingeleverd dan wordt een uurprijs in rekening gebracht.Dit tarief wordt u vooraf bekend gemaakt. Indien u zonder toestemming de auto later inlevert, dan geldt een dagprijs plus US$ 15/dag.

Roken

Alle auto’s zijn rookvrij. Indien een huurder toch rookt in de auto geldt een boete van US$ 250 fee.

Emergency informatie

In het geval van diefstal of joyriding bel 115 (politie) en ons kantoor +597 8568668. In het geval van een ongeluk of aanrijding bel daarna ons kantoor . 

Overige informatie

Credit card informatie is verplicht om een reservering te bevestigen. Hoewel de credit card niet belast zal worden, kan een bedrag in rekening gebracht worden in het geval van een late annulering of een no-show.

Het is verplicht

  • Vlucht gegevens door te geven
  • Kopie/scan rijbewijs meenemen
  • Auto schoon en met volle tank inleveren

 

                                                                                                

 

                                                                                                

 

                                                                                                

Ross Rental Cars

Maandag - Vrijdag 8.00 am tot 4.30 pm & Zaterdag 8.00 am tot 1.00 pm.

 info@rossrentalcars.com

Kwattaweg 264 / Paramaribo - Suriname
 M: (597) 8649504 Whatsapp/ 8568668 Whatsapp                      O: (597) 465900     

F.D.Rooseveltweg 526 / Willemstad - Curacao
M: (5999) 5136678 Whatsapp                                           O: (5999) 7886678 

 

       

facebook  linkedin